Autor: BBC News na srpskom

BBC
01.12.2021.
14:49 > 15:00
Dana 10. novembra 1988, Milan Ariga Sakija igrao je protiv Crvene zvezde na stadionu Marakana u revanš meču drugog kola Kupa evropskih šampiona.
  • Pablo Gavirija

    01.12.2021 19:05
    niki
    decace, dozvoli da ti objasnim neke stvari. Ovaj teatralno napisani clanak je samo jos jedan jeftini pamflet koji dolaze vec 30 godina iz kuhinje koja opravdava atake ma jugoslaviju i srbiju. Publika u Srbiji je ista kao i narod, nista dramaticno. Ocigledno nisi bio na stadionima sirom sveta da vidis sta je strast, mrznja, agresija, ubijanje. Setimo se Hejsela, britanskih huligana. Dakle, niko nije razumeo italijanski i zvizdao dobrim vestima za Donadonija, zvizdano je protivniku i to je sve, ni nanje ni više
  • Nick

    01.12.2021 15:40
    "Navijači Crvene zvezde izviždali su dobre vesti o njegovom zdravlju"

    Uvek bili i ostali divljaci kao i 99% srpskih navijaca. Kako srpski klubovi i dalje igraju evropska takmicenja je ogromna misterija.
  • djenkinim stopama

    01.12.2021 15:11
    sta bi bilo
    Tim Crvene Zvezde, sa verovatno najboljim srbskim trenerom Brankom Stankovicem, odigrao je neustrasive 3 utakmice, Dragan Stojković je pokazao da je bolji igrač od Gulita, Rajkarda i ostalih italijana, nazalost ratnicki i fanaticni tim zvezde, nezadrzivog Piksija i genijalnog Dejana Savicevica, sprecila je magla.. sve ostalo je bila mrvica sreće i istorija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna