Autor: BBC News na srpskom

BBC
19.01.2022.
17:38 > 18:00
Dok teniseri u Melburnu uveliko igraju bez Novaka Đokovića, dalji raspored najboljeg tenisera sveta - ukoliko se ne vakciniše - pod velikim je znakom pitanja.
  • Dragan

    20.01.2022 09:37
    Ah
    Zabole me za njegove gren slemove.Da nećemo uvesti u fudbalu titulu ko je naj više pobeđivao,ko je kod atletičara naj više puta prošao kroz cilj ?To nije pokazatelj kvaliteta tenisera već zastarelosti pravila.Već 50 godina ko zasedne na prvo mesto godinama tu opstaje jer tu mafija zarađuje .Pa svetski prvaci profesionalni su direktno povezani sa mafijom ali nikad nisu duže od god dana no1(izuzev Tajsona,Kleja itd).Gde su mladi u tenisu ?Nema ih je nemaju mafijaša koji bi ga plaćali,promovisali.
  • Ruza

    19.01.2022 23:08
    U bre svasta su napisali. Ja sam vakcinisana sa tri vakcine, ali dokle god drzave ne uvedu obaveznu vakcinaciju za sve, ovo sve nema smisla. Zasto bi teniseri morali biti vakcinisani? I konobar u kaficu? A lekar kod kojeg idem ne mora, ili nastavnici nase dece, vaspitacice...sve manje smisla nalazim u svemu tome, i sve manje logike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna