Autor: BBC News na srpskom

BBC
21.01.2022.
15:54 > 16:00
Dezinformacije o zaštiti koju pruža Fajzerova vakcina od omikron soja virusa posle izjave šefa kompanije za proizvodnju lekova.
  • Sava

    22.01.2022 06:55
    Revolucija
    Na svom primeru, gospodine @Baki, ne možete da sakrijete činjenično stanje. Recimo, u mojoj porodici, kolega sa posla i bliskih prijatelja, nas 10 nevakcinisano, jednom preležali koronu, blagi simptomi, znaci to je od početka korone do danas. Većina ostalih bliskih meni, svi koje znam da su primili dve ili tri vakcine, već su po drugi put bili "pozitivni" i non stop su bolesni. Srdačan pozdrav.
  • Lena

    22.01.2022 06:45
    Ovde neki i dalje po antivakserima kao da su vam oni proizveli i dali vakcine.
  • A3

    21.01.2022 19:40
    Gluvom priču pričati
    Niko nikada nije rekao da vakcine apsolutno štite od virusa, ali se zna da smanjuju rizik od hospitalizacije i stavljanja na ventilatore. Neobavešteni i antivakseri neće da prihvate objašnjenja i voze svoj voz. Njima ne vredi pričati jer apriori odbijaju da shvate bilo šta što se kosi sa njihovim stavovima. Najbolje se uči iz sopstvenog iskustva, ma koliko ono bilo neprijatno.
  • Jova

    21.01.2022 19:18
    Ovaj bas pisa po sirotinji…Sad se sprdaju sa nama kao nikad..
  • Baki

    21.01.2022 18:52
    Evo u mojoj porodici, od sedmoro, cetvoro primilo buster fajzera, troje nije, po drugi put imaju koronu, ostalima nista… Otvarajte vise sve, dokle ja vakcinisan da stitim pametne antivaksere, nek im bude sta im bude, ukinuti im i bolnicko lecenje i bolovanje, stace im to kad je sve ovo izmisljotina…
  • Dragan

    21.01.2022 17:49
    Ah
    Ne postoji ništa što može sprečiti nešto da spreči da virus uđe ako vam je već u ustima ili nosu virus.On je programiran (DNK,RNK) jer nema mozak da se širi na podlozi (telo).Vakcina može jedino usporiti ili sprečiti širenje virusa a dali će ili ne zaštiti zavisi od vaših antitela koji traže i eventualno ubijaju virus.
  • Ostani odgovoran

    21.01.2022 16:39
    Gradimo poverenje
    Ne postoje nikakvi dokazi da je vakcina nebezbedna ili potpuno neefikasna bez obzira sa koliko mesta takve tvrdnje dolazile. Teoretičari zavere su se bukvalno uvukli u svaku poru društva, ali to ne znači da u njihovim tvdnjama ima i zrnce istine i nikako im se ne sme verovati. Oni deluju kao sekta, gledaju da u svoje redove privuku što veći broj ljudi, tako što im nadugačko i naširoko pričaju o stvarima o kojima ni oni sami a ni oni koji ih slušaju ne znaju ništa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna