Autor: BBC News na srpskom

BBC
22.01.2022.
09:58 > 10:00
Veliki broj pasa i mačaka koji žive na ulici ugine zbog posledica smrzavanja, ali postoje načini kako da im pomognete, kažu iz udruženja za zaštitu životinja.
  • @svašta

    23.01.2022 08:37
    Oni koji prave kućice i hrane životinje koje su vama slični napustili apsolutno nisu dužni da rade ni to što rade ni da rade ono što im vi naređujete.
    To su plemeniti ljudi koji rade tuđ posao - grad bi se trebao na najhumaniji način postarati za ovaj problem koji su napravili ljudi.
    U normalnim zemljama i gradovima, pasa i mačaka lutalica skoro da i nema, a šinteri ne idu okolo sa puškama, nego je to humano rešeno.
    Vi i vama slični koji ne volite životinje ili ih volite dok ne porastu ste proizveli ovaj problem. Ne oglašavajte se nego gledajte Pink i Hepi! Šta ćete vi na 021?
  • svašta

    22.01.2022 20:47
    Eto zanimacije za dokone ljude, besposličare i ljubitelje lutalica. Ako im već pravite kućice onda se postarjte i za njihove fekalije i nakot koji proizvode. Pa nije ovo ni šuma ni divljina ovo je grad a to nije mesto za poludivlje životinje.
  • Realista

    22.01.2022 19:57
    Besvesna bića
    Srbi ni o sebi ne znaju da brinu a kamo li o životinjama.
  • Marta

    22.01.2022 16:45
    Bravo!
    Kada bi svako od nas u svom kvartu nahranio i napojio zivotinju ne samo sto bi ucinio nesto dobro za to bice, vec i za sebe, jer to oplemenjuje dusu! Oni nisu krivi sto ih je neki covek ostavio, oni to njemu nikada ne bi ucinili!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna