Autor: BBC News na srpskom

BBC
16.05.2022.
08:46 > 09:00
Ako imate utisak da vam je novčanik u poslednje vreme sve tanji, statistički podaci potvrđuju da se ne varate - potrošačke cene u Srbiji su 9.6 odsto veće nego u aprilu 2021. godine.
  • Novosadjanin

    17.05.2022 12:33
    Bas pričam
    Bas pricam sa jednim ugostiteljem. Zasto su tako digli cene? Dve godine nisu radili kako treba... sponzori vise ne daju novac kao nekad... Narod isto izlazi kao pre i koliko god se buni na cene on placa.. Da li je to logika trzista? Dizi cene ako narod plaća.
    Prodavac i posrednik su zasticeni, krtajnji kupac najvise strada.
  • frka

    16.05.2022 09:27
    zagrevanje
    Verovatno ce stati kada dodju kineski krediti za vracanje. Jos veca stabilizacija ce doci ako se budemo zezali sa EU. Sa njima imamo 70% ekonomije. Salim se.
    Vidite koliko se novih stanova gradi i sve skuplji po kvadratu. I Nemci se cude toj logici. Znaci narod je pun novca, pa mora i cene da skocu. Tigrovi smo mi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna