Autor: BBC News na srpskom

BBC
30.05.2022.
10:15 > 11:00
Policijski dosijei iz Sinđana, kako se oni nazivaju, prosleđeni su BBC-ju početkom ove godine.
  • Hvala

    30.05.2022 15:26
    kinezima na "prijateljstvu" , ali ja prijatelje biram pažljivo. Odavno znam za koncentracione logore u Kini i ne smatram da kineski režim ima prijateljske namere u Srbiji. Naprotiv! Lično mislim da treba reedukovati i deradikalizovati ceo kineski komunistički režim a ne narod Ujgura nad kojim sprovode teror i prave od tih ljudi otirače za noge. Neobavešten i needukovan srpski narod je žrtva našeg političkog sistema i propagandne manipulacije političara kada je u pitanju tkzv srpsko- kinesko "prijateljstvo".
  • 002211

    30.05.2022 15:12
    Sreća da je Tito bio pametniji, najbolji na svetu.
  • Hvala Vam

    30.05.2022 11:58
    Za ovaj tekst
    Oni koji su zeleli da saznaju ili imali priliku da citaju o pravim koncentracionim logorima za Ujgure u Kini, u cilju njihovog prevaspitavanja, shvatili su kakve su razmere zlocinstva kineskog komunistickog sistema sa kojim nas vezuje, stalno se govori - celicno prijateljstvo!
    Pisite jos o ovim strahotama!
    Pisite u ime otpustenih i zastrasivanih nasih radnika po njihovim preduzecuma i rudnicima, bolesnih zena poslusnih i poniznih iz straha od otkaza, u ime u dupe sutnutog naseg inzenjera! Nije u nasoj prirodi i mentalitetu, ma koliko smo se u podanike i poslusnike pretvorili, da trpimo torturu potpuno od nas razlicitih stranaca u sopstvenoj zemlji - njima prodati!
    Stepen zagadjenja zemlje i oprema za nasu kontrolu su takodje veoma opake i vazne teme i za nase porobljavanje a ne samo za nesrecne Ujgure!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna