Autor: BBC News na srpskom

BBC
06.06.2022.
09:18 > 10:00
Zbog njihovih pređašnjih iskustava na prvoj liniji fronta, neki vojnici traže pravni savet kako da izbegnu da ih ponovo pošalju u borbe.
  • Agata

    06.06.2022 13:21
    Komedija. Na prvoj slici ruski vojnici sa bedžom "Z" ali taktički prsluk je u MOLLE varijatni. To je zapadna tehnika za neupućene. Na trećoj slici ogromna patriotska poruka na zgradi ali je klima uređaj najverovatnije iz Južne Koreje. Rusi su licemeri bez premca.
  • alex nejaki

    06.06.2022 10:50
    bbc
    objavio hahahhahahha, nema relevantnijeg od toga hahhahah, čudi me kako 021 ozbiljan portal to objavi !
  • Milan NS

    06.06.2022 10:44
    @Mila
    Ovo jeste propaganda. Ali uvek je propaganda sastavni deo ratovanja.
    Ono što NIJE propaganda je da je Rusija izvršila invaziju (agresiju) na Ukrajinu.
    Takođe, poučeni iskustvima naše JNA u tzv. "građanskom ratu" u bivšoj Jugoslaviji, svi znamo da je ista taktika primenjena i od strane JNA i od strane ruske vojske: juriš napred sa par tenkova ispred konvoja, bez prethodnog izviđanja i obezbeđivanja pozadine. Tako su stradali vojnici JNA i dobrovoljci, tako sad sad stradaju ruski vojnici.
    I zato će Rusija da izgubi rat jer se nije pripremila da ga dobije već da mrcvari i sebe i protivnika
  • Mila

    06.06.2022 10:07
    A da pišete malo o hiljadama Ukrajinaca koji beže preko Rusije u EU? Znate zašto to rade? Zato da ih ne bi mobilisali. To je razlog što ne kreću u izbeglištvo na zapad, u Ukrajinu, nego na istok, u Rusiju. Sve mladići od 20 do 30 godina. Hajde, istražite to malo, umesto što se bavite samo propagandom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna