Autor: BBC News na srpskom

BBC
01.07.2022.
14:31 > 15:00
Ruska vlada i njene pristalice na internetu šire mnoge netačne tvrdnje o bombardovanju.
  • Uroš

    02.07.2022 07:50
    Šta sve bulazne
    U drugom tekstu(AI) iznose "tvrdnju" da su se bombe "sudarile" i zajedno eksplodirale
  • Shimmy

    02.07.2022 02:49
    ko jednom slaze...
    vise mu se ne veruje!
    jel bese isti taj BBC objavljivao na sva zvona da su Rusi pobili sve vojnike na onom zmijskom ostrvu posle onog cuvenog propagandnog slogana "idi na khuj!"...???
    kad ono posle ispade svi vojnoci zivi i zdravi, zarobljeni...
    ko jednom slaze vise mu se ne veruje!!!
    Ne, nisam rusofil, ne ne mislim da eto rusi plasiraju istinu.
    Istina? istina je negde tamo...
  • stara mimi

    01.07.2022 15:59
    Meni nisu jasni ovi članci o istini i laži i demontiranju ruske propagande koji poslednjih dana preplavljuju zapadne medije (verovatno je tako i u ruskim medijima, ali oni nam nisu dostupni).
    Članak je neutralnog naslova, ali odmah u rečenici ispod se spominje ruska propaganda, tako da znamo da je u ovom članku reč o antiruskoj propagandi. Dalje ne moramo ni da čitamo. Ko ipak krene dalje da čita, treba da veruje na reč autoru članka da su slike koje on suprotstavlja ruskoj propagandi zaista od prethodnog dana i da je razgovarao s nekom ženom u selu koja je potvrdila to što nam on govori. Treba da verujemo da se u fabrici ne proizvodi oružje (a i sami znamo gde se sve prozvodi i krije oružje u ratnim uslovima).
    Jedina činjenica je da se fabrika nalazi 300m od tržnog centra. A ta činjenica ne dovodi u pitanje ni ruski ni ukrajinski scenario događaja.
    A šta je za vas istina ili laž zavisi od toga za koga navijate (da, nažalost, baš to, jer mnogi mediji s obe strane navode ljude da navijaju za nekog u ovom nesrećnom ratu).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna