Autor: BBC News na srpskom

BBC
20.09.2022.
08:58 > 09:00
Rapidni prodor ukrajinske ofanzive u Harkovskoj oblasti drastično je promenio situaciju na frontu. Ali da li će se to pokazati odlučujućim trenutkom u trajanju samog sukoba?
  • Драган

    20.09.2022 11:55
    Гарант
    Гарант прекретница. Америка и читав НАТО не смеју ни да помисле да ударе на Русију у директан сукоб, али једна Украјина, корумпирана, пропала... - она је јача од Русије, а тиме и од НАТО пакта...логично и реално. Жали боже украјинског народа са онаквом неразумном и нереалном, заслепелом влашћу.
  • Vlada

    20.09.2022 09:24
    Jedno je sigurno: tamo je klanica u kojoj gine neduzan narod. A za ove nazovi politicare i stratege ovo je nista drugo nego sahovska partija u kojoj se pomeraju figure. Svi u ovom nesrecnom ratu imaju interes. I Amerikanci i Rusi i niko ne zuri da se ovo zavrsi sto pre. Svi taktiziraju i izvlace maksimum dok se jedna zemlja unistava a neki ljudi masovno ginu. Ovaj svet je postao uzasno mesto za zivot i sve ide ka tome da ce ljudska vrsta dovesti ovaj svet do unistenja.
  • Nenad

    20.09.2022 09:19
    Tirada se nastavlja
    Ovi besomučno "bombarduju" ovo medijskog tržište, gore nego 99-te.
    Među lažima, nehotice se provukla i ova istina :
    "Ukrajina dobija stranu vojnu pomoć još od vremena pre izbijanja rata i to je u velikoj meri određivalo njenu taktiku."
    Tada su prikrivali i negirali, a sada otvoreno priznaju da odavno učestvuju u krtičnjaku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna