Autor: BBC News na srpskom

BBC
20.09.2022.
12:24 > 13:00
Uloga princeze Ane u praćenju kovčega sa telom kraljice Elizabete Druge pokazuje koliko je važna za kraljevsku porodicu.
  • Bb

    21.09.2022 07:09
    Bb
    Monarhiju kao sistem treba zauvek ukinuti! Tu je kraj cele price! Mozda je cocanstvu taj sistem kroz istoriju bio nekom potreban ali u ovo doba....zaludjivanje i ziveti od nerada jer drugi rade za tebe! Niko nije bogom dan da tako zivi i iskoriscava druge ljude! Dobro jedan napisa terajte to u Sibir ili Rudnik da saviju ledja i kopaju drago kamenje za Krunu! Mrsss
  • Ma

    20.09.2022 14:49
    Ma
    Ma zaboleme za Masone i razne sekte koje navodna Monarhija proizvodi! Sve to treba oterati i konfiksovanti im razno blago,dijanante,zlata,pare....sve je to oteto od raznih kontinenata sveta i mnogi ljudi i porodice sa decom su to krvavo platili! Koje bre plave krvi Kraljevi i princevi u Sibir sa takvima! Covek je covek od krvi i mesa a to je kvarljiva roba i nista vise! Teraj te neradnicke parazite!!!
  • Nenad

    20.09.2022 14:03
    Dokle više
    Svakodnevno se sva porodica reklamira u medijima. Pa nismo mi komonvelt. A uz to su toliko lepuškaxsti da ne možeš zaspati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna