Autor: BBC News na srpskom

BBC
12.10.2022.
07:33 > 07:45
Sergej Surovikin postavljen je za novog komandanta ruskih trupa u Ukrajini. Šta se zna o čoveku koji je predvodio ruske snage u Siriji i koji je optužen za kršenje ljudskih prava?
  • Mario

    12.10.2022 08:42
    P*tin ništa nije uspeo da uradi u Ukrajini što je hteo pa da bi ugodio onim najekstremnijim strujama u Rusiji sada će da ubaci okorele ratne zločince da mu odrade posao - sve već viđeno i kod nas, nažalost. A oni koji ovde kod nas likuju su isti ti koji su likovali (t.j. ako su uopšte tada rođeni, a većina nije) kada je Arkan poslat u Hrvatsku i Bosnu da kolje i pljačka civile - nemojte to zaboraviti, njihovo mišljenje nije merodavno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna