Autor: BBC News na srpskom

BBC
24.10.2022.
12:47 > 13:00
Kijev kaže da Rusija možda planira provokacije konvencionalnim oružjem koje ispušta radioaktivne materije.
  • Cicka

    24.10.2022 15:06
    Mogu da se kladim da ce uraditi nesto da bi se Rusi napali jer ostali u okruzenju cekaju kao besni psi bas taj dogadjaj , pa nisu dzaba neki dosli u Rumuniju , oni koji rukovode sa ove strane , ne sa Ruske , gledaju samo u bogatstvo Rusije i zamisljaju da ce to jednog dana sve biti njihovo . Zato unizavaju Ruse a Rusi su za njih , ma ne mogu ni da se porede.
    Pogledajte samo sta su sve ovi drugi uradil po svetu evo samo od 1980. godine ne treba od ranije, kao da su poludeli kao da ih neko juri pa rade sve grozote po svetu kao da su im Nemeci u Batajnici sto bi moja baba govorila , kakve su to bile obmane, lazi, torture, ubistva, mucenje, pljacka po celom svetu , ako ovo nije istina onda ne znam sta je . Samo da se Nemci ne zloupotrebe, moze se onda reci zbogom Evropo , ne EU i Brisel oni neka se raspadnu ali Evropa ne sme da strada , mozda ce ovog puta biti pametniji nego u doba Drugog svetskog rata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna