Autor: BBC News na srpskom

BBC
27.10.2022.
08:08 > 08:15
Od pristupa EU novcu, preko uticaja Moskve na društvo u Srbiji do Kosova - šta je sve na stolu kada se u Srbiji govori o uvođenju sankcija Rusiji?
  • UN nisu uvele

    27.10.2022 14:08
    sankcije Rusiji
    UN sankcije nisu uvedene, tako da Srbiji nista ne mora. Nego najbolje kao i ostalih 160 drzava sveta i Evrope koje nisu uvele sankcije Rusiji da se Srbija drzi podalje od rata u Ukrajini. Uvodjenje sankcija Rusiji znaci ucesce u ratu na strani Nato-a protiv Rusije. Time bi pozicija Srbije u UN gde Rusija vetom brani njene interese bila rasturena. Da nema Ruskog veta, Srbi bi sada vec bili proglaseni za jedini genocidan narod u istoriji sveta, na inicijativu Britanije. Kosovo bi se otcepilo i uslo u UN uz inicijativu Britanije i Amerike. Ukinula bi se Republika Srpska uz inicijativu Britanije i Amerike. Srbija ni po koju cenu ne sme da se pridruzi ratu Britanije i Amerike koji su okupatori na Kosovu i koji su bacili osiromaseni uranijum na nas, a protiv Rusije koja nas štiti.
  • Zare

    27.10.2022 12:47
    Jedini racionalni razlog zasto nas Rusi drze na tankom ledu je trgovanje s nama u drugoj fazi njihovog plana oko istocne Ukrajine. Oni jednostavno nemaju vojni potencijal, osim nuklearnog oruzja, za sprovodjenje svojih ciljeva a ne jos nama da spasavaju Kosovo. Treba ih otkaciti nacisto.
  • Обсервер

    27.10.2022 12:36
    Ало
    Заобиђите нас мало, овде Народ одлучује, није демократија по Вашим аршинима, да одлучују двоје корумпираних ! Обавестите нас, како се Турска односи према овом проблему, као потенцијална чланица ЕУ ? Поздрав за брижну ББЦ !
  • Лиманац

    27.10.2022 10:59
    @лиманац
    шта је мицани, не допада вам се када неко користи туђ ник?

    лицемери издајнички, ви сигурно нећете рубљама плаћати рачуне када србији буду уведене санкције
  • NemanjaN

    27.10.2022 10:28
    Hm....
    Ako zapad želi da uvedemo sankcija,nek' nam daju garancije za prijem Srbije u EU u periodu najkasnijem od godinu dana... Ako su primili korupirane Bugare i vrljave Rumune, mogu i nas. A opet ako Rusija želi da ne uvedemo sankcije... Da nam poklone 4 eskadrile Su 27 sa svom pratećom opremom i jedno 30 baterija S-400 sistema sa borbenim kompletima. Plus naftu i gas koliko želimo i to da plaćamo po barelu i m³ 3% posto od prodajne cene... Msm samo uskladiti sa rudnom rentom koju oni plaćaju nama.
    Veoma prosto.
  • Slađana

    27.10.2022 10:09
    ...
    Ako uvedemo sankcije, možemo slobodno da se ubijemo.
    Ja nemam 1000 evra mesečno, za struju i grejanje.
  • Klisanin

    27.10.2022 09:46
    U oba slucaja - nista. Zamajavanje naroda nebitnim stvarima. Dajte tekst o tome sto je sve poskupelo skoro duplo u poslednjih godinu dana, koga briga za sankcije i ostale gluposti.
  • Лиманац

    27.10.2022 09:45
    @Овај што се представља као ја
    „Руски бласт”, кажеш?

    А како називаш осиромашени уранијум који су твоји миљеници са Запада и из Сједињених Америчких Држава бацали по нашој земљи, а од чега и данас имамо катастрофалне последице по живот и здравље становништва?

    Боље ти је да ћутиш, твоје лицемерје загађује виртуелни простор.

    Санкције против Руске Федерације нису и неће бити опција.

    Живела Србија!

    Живела Русија!
  • Лиманац

    27.10.2022 08:53
    још пар дана је остало за предомишљање.
    неувођење санкција русији ће бити најгора одлука за српски народ.

    уздам се у вучића да ће смоћи храбрости да се напокон определи за запад и скине руски бласт са грбаче србије једном за свагда

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna