Autor: BBC News na srpskom

BBC
25.11.2022.
12:50 > 13:00
Olena Zelenska kaže za BBC da hladnoća i nestanci struje nisu najgore sa čim se Ukrajina do sada suočila.
  • Mikica

    26.11.2022 12:26
    Znam znam
    Vama nije hladno niti vam sta fali! Rec je o narodu,nisi ukapirala,nije te licno pitao!
  • Becejac

    25.11.2022 15:31
    Hoce Zelenski izdrzati sigurno, samo narod je u ocaju i vise mu nije do rata od kad nemaju struje. Samo mediji prozapadni to kriju. Zamislite samo koja je steta kad vam puknu cevi od vode u kuci, pa naci majstora kojih nema da to poprave. Ukrajinu ceka pucanje cevi od zamrznute vode u milionima kuca i stanova, pa oni se od toga godinama nece oporaviti, ko to moze da popravi i da ponovo imaju vodu ? Ova na slici prodaje maglu, upropastili su svoju drzavu za tudje ciljeve . Imali su Minske sporazume u dzepu.
  • Vlada

    25.11.2022 14:23
    Izdrzite legende!!! Cujem da je Toskana u ovo doba godine prelepa i vasa vila se savrseno uklapa u takav ambijent.
  • milicica

    25.11.2022 14:04
    lako je to vama reci
    jer vi nista od togane osecate. Vama je toplo , imate struju vodu, verovatno ste u nekom bunkeru i zivite u luksuzu a ne kao jadni narod u porusenim kucama bez hrane, struje ,vode kome su sinovi i muzevi na ratistu ili oni izbegli a vas muz H.Zelenski koji ratuje do poslednjeg Ukrajinca a u SAD GA CEKA VELIKO BOGATSTVO gde uvek moze pobeci.Sramota je sto se usudjujete uopste pricati o tome i o pobedi kad je rat razorno sredstvo da se sacuvaju necija bogatstva i profiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna