Autor: BBC News na srpskom

BBC
27.11.2022.
09:37 > 09:45
Tvrdnje o plaćenim fudbalskim navijačima izazivaju kontroverze na Svetskom prvenstvu u Kataru - iako domaćini kažu da se radi o čistom nesporazumu, BBC je otkrio još jednu kontroverzu, oko toga da su stranim navijačima nuđeni besplatni letovi i smeštaj u zamenu za pozitivne komentare na društvenim mrežama.
  • fudbal fan

    27.11.2022 10:40
    Bolje organizovan SP nisam gledao, i lepse stadione od ovih u Kataru do sada nisam video. Sad idem da na tv gledam Japan vs Kostarika , a vi i dalje pisite i smarajte pricama protiv turnira i domacina.
  • www

    27.11.2022 10:00
    Od samog početka (laž o prodatoj utakmici), ova engleska propaganda protiv Katara se pokazuje kao čista laž. Nije mi jasno: ako toliko preziru Katar (koji im je, uzgred, izgradio pola Londona, uključujući i čuveni "šard"), što ne bojkotuju takmičenje? Jesu li samo licemeri ili i psihopate? I vi i ja znamo da ovo nećete objaviti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna