Autor: BBC News na srpskom

BBC
02.12.2022.
23:40 > 23:45
Selektor Srbije Dragan Stojković još jednom je posle na Mundijalu u Kataru kao najveći problem reprezentacije istakao povrede igrača.
  • Piksi ostaje

    03.12.2022 10:38
    Naravno da Piksi ostaje selektor, boljeg nemamo niti ga treba traziti. Plasman na SP preko Portugala je veliki uspeh. A usli smu i u A grupu lige nacija, sto je neverovatno. I na ovom SP smo dobro igrali, falilo je kondicije, na sta Piksi nikako nije mogao da utice jer su se domaca prvenstva i Evro kupovi igrali do nekoliko dana pred SP. Na nekom sledecem EP ili SP gde termin odigravanja bude normalan letnji, gde ce igraci imati pauzu mesec dana bice bolje za nas. Naravno treba se kvalifikovati ponovo, ali Piksi to moze, a ostali treneri videli smo nisu ni blizu.
  • Lazovic

    03.12.2022 09:36
    Lazovic
    Srbija nema vise Fudbalsku Reprezentaciju! Dok god se Politika mesa u ovaj sport mi nejcemo moci napredovati u ovom sportu! Svi znamo kako se pravi Reprezentacija u Srbiji zovu se igraci ciji su menadzeri bliski rezimu kao bi se sto bolje prodali i podelio novac! Tako se neigra za svoju drzavu i procices kao mi Srbi sa velikom Sramotom!!! Ima Srbija boljih igraca ali nisu intetesantni za FSS ciji je Predsedniko ko ..?! Fudbal je odraz jedne Zemlje i dovoljno smo pokazali da nismo za ovakve Svetske turnire jer smo truli iznutra! Piksi...verujem da covek ima dobre namere ali ima i pritisak! On je taj koji Mora da bira igrace a ne da muih namecu i covek je lepo rekao radio sam sa onim sto sumi dali..pa je brzo ispravljeno!!! Iskreno Pukli smo odavno prvo iznutra a posle i spolja!!!
  • Salle

    03.12.2022 01:23
    Spustiti se na planetu zemlju, staviti želje na stranu, reći sebi gde smo, gde su drugi i osećaćemo se dobro. Plasirali smo se na takmičenje sa najboljima, to nam je dosta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna