Autor: BBC News na srpskom

BBC
25.01.2023.
07:31 > 07:45
Sin čuvenog kanadskog lekara Gabora Matea, koji je sa ocem nedavno objavio knjigu „Mit o normalnom", podelio je za BBC utiske sa jednomesečnog putovanja po Evropi, tokom kojeg je posetio i balkanske krajeve.
  • Sofija

    25.01.2023 17:55
    Ovaj covek kao da traga za sopstvenim identitetom ,pa ce usput,na pauzi ,da nam odrzi lekciju.ko smo mi Srbi i da nam da savete:)))))
    Tacno kao i belosvetska elita i politicari.ne znaju ni sami ko su al ce prvo Srbima da odrze lekciju.
    Mi smo idioti.
  • be

    25.01.2023 12:47
    "važnije je da pojedinci i države prepoznaju odgovornost za učinjeno zlo"
    Da li to važi i za Hilari Klinton i njenu administraciju koja je bombardovala RS 1995 i Srbiju 1999. ,budući da sam slusao njegov interviju u jednom domacem podkastu,primetio sam da pominje H.KLinton u pozitivnom kontekstu?

    U redu je, mi razumemo da on ne shvata sta se desavalo Srbima u ex YU za vreme Klinton administracije, ali zato i on treba da razume da je Balkan i da su odnosi Balkanskih naroda mnogo komplikovaniji od identifikovanja naroda "krivca" i naroda "žrtve".
    Nezahvalno je da bilo ko ko lično nije iskusio rat u bivsim jugoslovenskim republikama,pogotovo,neko sa zapada ko se ne bavi politikom, krece da se pravi pametan oko toga sta je bilo 90ih.
  • Dana

    25.01.2023 09:28
    Poziv
    za Lagunu da objavi i ovu knjigu. Svima preporucujem da procitaju "Kada telo kaže ne: cena skrivenog stresa".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna