Autor: BBC News na srpskom

BBC
07.02.2023.
20:55 > 21:15
Nedavna skeniranja mozga pokazuju da je moguće poboljšati seksualnu želju, ali su potrebne obimnije studije da bi se potvrdili nalazi.
  • C.m

    07.02.2023 21:56
    C.m
    Ku..c netrpi brigu i filozofiranja,nikada! Imao sam slicnih,problema u svojoj 37 godini,preveliki stres,razmisljanje o materijalnom i sve sto,muci coveka u danasnjici?! I kada nekao,dodje do odnosa prerana ejakulacija i nedovoljno tvrd falus! Malo po malo za kratko,vreme izgubio sam volju za sexom i postao deprezivan,nezadovoljan,zavidan na sve i svakog i na kraju,razvod jer nisam bio sposoban,obavljati bracne duznosti sto me je totalno,slomilo!!! Obilazio sam,razne doktore,psihologe,preglede,lekove...nista tek nesto jako malo,nike vredno pominjanja! Skrhan i slomljen u svakom,smislu pobegao sam na selo i nakon,dve nedelje bilo mi je bolje! Nema stresa,mobilnog,racuni,kamate,inflacije,haosa itd. Poceo sam,dobijati osecaj i zelju za sexsom,svakim danom sve,vise i vise! Dosta sam setao po prirodi hranio se ono,sto ima uz obavezan caj od koprive i drena. Ostao sam tri meseca i kada sam,sisao u grad ko pusten sa lanca!!! Sada imam,drugu suprugu i dvoje dece,sex nikada bolji,vise puta nedeljno i obavezno,bezanje od stresa u prirodu jer novac nevredi,nista ako falus neradi,verujtemi na rec!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna