Autor: BBC News na srpskom

BBC
10.12.2023.
10:37 > 10:45
Izgradnjom veze između Srbije i Bugarske otvara se mogućnost kupovine gasa iz Azerbejdžana.
  • Marko

    10.12.2023 14:59
    @V
    Upravo tako. Svi ce sve kupovati od Amerikanaca samo oni i dan danas rade normalno i trguju sa Rusima. Tuzno je gledati danasnje "lidere" Evrope i Evropske ideje. Uporedite samo danasnjeg Makrona i nekadasnjeg De Gola koji je govori da je Evropa od Lisabona do Vladivodstoka. Sta je bila jedna Francuska tada a gde je sada. Sta onda mi kao kolonija da ocekujemo.
  • V

    10.12.2023 12:57
    Na kraju ce Nemacka kupovati gas od Amerike po najskupljoj ceni i jos ce mahati repom od srece.
  • Vlada

    10.12.2023 11:28
    Ujka Sem razara Evropu samo tako. Dok je Merkel bila na celu Nemacke, donekle je uspela da od Rusa (najmanji troskovi transporta i logistike, cena) dobija sirovine povoljno i u potrebnim kolicinama sto je bio vetar u ledja vodecoj privredi EU. Propaganda je ucinila svoje i sada se na silu zemljama EU namece da seku granu na kojoj sede i kupuju skuplji gas iz ko zna gde dok privredna akrivnost opada. Severni tok dignut u vazduh, poslata jasna poruka. Misija uspela! Jeftini Ruski energenti nadjose put do Kine a Evropa osta plen "uterivaca demokrarije". Ali dokle god je neki tamo "Putin" najveci problem u glavama a ne ovi sto od 45 sipaju bombe po celok svetu, tako ce i ostati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna