Autor: BBC News na srpskom

BBC
17.01.2024.
10:43 > 11:00
Golriz Gahraman kaže da ju je „stres na poslu naveo na ponašanje kojim je izneverila poverenje mnogih".
  • Драган

    17.01.2024 12:51
    Морал
    Западни морал - није срамота красти, срамота је бити ухваћен у крађи.
    Треба погледати по британским и осталим западним "музејима" - готово све што је тамо ил је покрадено ил опљачкано, отето... нема ни једног драгуља у британској, а верујем ни у осталин западним крунама који није крвав, отет, опљачкан или покраден... Да не спомињемо 10 милиона убијених у Конгу од стране Белгијског "великана" Леополда Другог, зоолошке вртове за афричку децу по Бриселу.... Сјајна дружина глобалних разбојника и лопурда чији корени допиру до самих почетака њихове историје, тј. у злу су од када су настали. Него нема ко да их у њиховој јавности посети на њихову "славну" историју, злосмрдја..
  • G

    17.01.2024 12:03
    G
    Ova je moralna za razliku od nasih nazovi politicara koji 25/7 drpisu decenijama!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna