Autor: BBC News na srpskom

BBC
24.01.2024.
07:43 > 08:00
Druga uzastopna pobeda Donalda Trampa još jednom potvrdila njegovu ulogu favorita među republikanskim glasačima.
  • Izbori u USA

    24.01.2024 09:11
    U Americi izbori, na kojima će Tramp da počisti sadašnju administraciju.
    Jedino još Vučić folira Srbe kako je pod pritiskom predizbornih zamenika sekretara ambasada koje čeka metla ?
    To čak nisu ni obični zamenici zamenika sekretara, nego još slabija kategorija oni su "predizborni sekretari ambasada" imaju ulogu da ne talasaju i da ne napadaju, i da slučajno ne dođe do novih sukoba bilo gde jer ih Bajden ima dovoljno, i ima problem sa time jer ga Tramp optužuje u kampanji da mnogo ratuje po svetu.
    Ako jadnik Vučić nije sposoban čak ni da se odupre "predizbornim zamenicima zamenika sekretara ambasada" pa onda je on totalni promašaj za mesto predsednika Srbije, i takvog odma treba da oteramo. Jednostavno tako slab predsednik kao Vučić nije potreban profil ličnosti za predsednika Srbije u uslovima promena odnosa snaga u svetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna