Autor: BBC News na srpskom

BBC
25.02.2024.
12:27 > 12:30
Rusija je plaćeničku grupu stavila pod okrilje vlastitih obaveštajnih službi, koristeći je da destabilizuje Afriku.
  • Marko Ivanov

    26.02.2024 07:32
    Bio u Maliju u Njemackom kampu naoruzanom do zuba sa raketnim i protidronskim sistemom. Lokalno stanovnistvo nema za hranu. Zasto Njemacka vlada i dalje placa milione Eura da odrzi kamp sa 200 vojnika? Nisu tamo da odbrane od nekih laznih terorista i lokalnih napada na kamp svake godine sve je to igra gdje sami montiraju bombe i kao ulazi auto u kamp i boom. Farsa jer su tamo da zastite rudnike u kojima iskopavaju rude kao uranium, zlato, itd... kad sam na sastanku upitao kako to, da se placaju Njemacki strucnjaci odbrane mjesecno 25000 Eura a niste sposobni zastiti jedan kamp od napada poceli su na Njemackom da se medju sobom zapitkuju ko sam ja sada. Reko sam im samo u srednjem veku su napravili kanal oko dvorca a vi imate buldozere pa bi u par dana iskopali okolo kanal da auti nemogu ili kamioni da udju sa betonskim barikadama levo desno da nemoze a da ne uspori udje. Tako da te price kako oni pomazu lokalnim bla bla. Tamo su da zastite da ne dodju Francuzi, Ameri i ostali.
  • Ташоли

    25.02.2024 13:52
    Злочести Руси наспрам врлих Британаца.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna