Autor: BBC News na srpskom

BBC
23.03.2024.
00:16 > 00:30
Islamska država (IS) je islamistička militantna grupa radikalnih Suni muslimana koja je zaposela velike delove teritorije na istoku Sirije i širom severnog i zapadnog Iraka.
  • Стрфан

    23.03.2024 14:20
    Стефан
    Муслимани немају никакав разлог да почине терористички акт у Русији. Ветар са запада и југо запада дува што и Путин одлично зна јер Муслимани бар већина је уз Русе колико сам информисан. Ако би се удружили постали би права претња за горе наведене ветрове.
  • Čudno ?

    23.03.2024 11:46
    Ovo je čudno da Islamska država izvrši teroristički akt u Moskvi ?! Jako čudno ?! Nikakav razlog muslimanski svet nema da ulazi u sukob sa Rusijom ! Ali zato zbog Genocida nad Palestincima u Gazi svašta se od muslimanskih terorista može očekivati u Americi i EU koje pomažu Izrael. U ovo su umešani Amerikanci da bi posvađali Ruse sa muslimanima što se sigurno neće desiti.
  • m2

    23.03.2024 11:36
    islamsko cedo kreirano (CIA) ranih 90ih u bivsoj bih, kolijevka al kaide.a danas u vrhu vlasti fbih.par "pitomaca" otkrivenih za 9/11 su bili iz fbih kuhinje.
  • B

    23.03.2024 10:53
    PR priča
    Islamska država je samo još jedan projekat zapadnih službi koji su koristili i koriste za prljavu borbu protiv svojih protivnika.
    Kao što ja znam kad i gde ću pustiti svog psa, tako i oni znaju gde će islamska država da udari.
    Nego da mi dovedemo Makabi i Zenit u BG, da napunimo Arenu i stadion...
  • Jovan.M

    23.03.2024 07:19
    Jovan.M
    Nijedna novija Država nemoze biti stvorena bez podrske SAD Engleske Rusije i Francuske. Ako je istina da je izvršila Teroristički napad u Moskvi u sta sumnjam onda smeta nekoj od navedenih zemalja i bice uništena vrlo brzo ili ce biti povod za neki veći Rat. Najveću izdaju u Islamskom svetu su počinili UAE i Katar jer su se prodali za novac Jevrejima i to im Islamski Svet nikada nemoze oprostiti. Ono sto znam Srbija nikada nije imala bilo kakav problem sa Islamskim Svetom sta vise mnogo su nam pomogli materijalno i poslovno jos iz vremena Jugoslavije i mudro bi bilo da osudimo svaki zločin ali da se držimo nekako sa strane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna