Autor: BBC News na srpskom

BBC
27.03.2024.
07:12 > 07:15
Istraživači bezbednosti veruju da je ruska grupa za dezinformacije pojačavala i uticala na pomamu o zdravlju princeze od Velsa.
  • Vera

    28.03.2024 09:14
    Rusija?
    Britanski dvor već decenijama, a skoro i čitav vek, zabavlja i uveseljava ceo svet svojim životima i avanturama. Treba li podsetiti na ženidbu mlađeg princa i svega što se o tome pisalo? Ali ovo s Rusima je prevazišlo dosadašnja dostignuća. Pa koga je danas briga za britansku princezu, a pogotovu Ruse? Ipak bi se od Britanaca očekivalo malo više pameti i logike. Sami su detaljno analizirali (a 012 uredno prenosio) postojanje ili nepostojanje senke, pruge na ženinom džemperu, treperenje lišća u pozadini.
    Sve je to prosto nedostojno, samo ponižavaju i sebe, i svoje dostojanstvo i mladu ženu u jednoj teškoj situaciji, a sada su im i Rusi tu nešto krivi.
    Baš se Gordi Albion, kako je nekada Vel. Britanija nazivana srozava vrtoglavom brzinom. A, na kraju posvetiti tome ovde toliki prostor, i tu se može pitati čemu?
  • voja

    27.03.2024 08:13
    Kraljevi
    Rusi su kraljevi dezinformacija.
  • Viktorija

    27.03.2024 08:01
    naučna fantastika
    A kakva je korist Rusa u svemu tome?
    Mene lično baš briga za tu porodicu..., a verujem i većinu sveta.Njihov život, njihovi problemi, svako se nosi sa svojim brigama i problemima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna