Autor: BBC News na srpskom

BBC
16.04.2024.
10:26 > 10:30
Oko 60 odsto pripadnika generacije Z u svetu veruje da se „otišlo predaleko u promociji jednakosti žena i da su muškarci diskriminisaniji", rezultati su globalnog istraživanja. Kako je u Srbiji?.
  • Bole

    18.04.2024 10:10
    @Nik

    Ili možda vaše idiotsko srbovanje i maloumno svetosavlje pretvara decu u benave i bahate urođenike sa tribina umesto u normalne građane?
  • Nik

    16.04.2024 15:52
    Nedopustive stvari
    Jasno je kao da ko ovde namece vrednosti u drustvu. Zapadne zemlje prete sankcijama ako se ne usvoje liberalni zakoni o promeni pola, roditelju 1 i roditelju 2. Takodje Zapad je ovde nametnuo bolonjski sistem kojim je unisteno visoko obrazovanje u ovoj drzavi. Zapad insistira na postovanju prava ucenika, a prava profesora se planski smanjuju. Kao rezultat svega dolazi do urusavanja osnovnog skolstva i pojave bahate i sebicne dece. Bas ono sto oni hoce. Oni unistavaju nasu drzavu planski i smisljeno. Njihov trojanski konj ovde su nevladine organizacije ciji zadatak je da prate i kontrolisu sprovodjenje njihovih zakona. Naravno komentar mi necete objaviti jer ni vama se ne svidja to sto sam rekao istinu o svemu tome.
  • /

    16.04.2024 13:04
    /
    ovo u srbiji nije generacija z vec nacista
  • Alex

    16.04.2024 12:23
    Etika
    Pad morala i etike posledica je manjka empatije u društvu a ne nedostatak primene trqdicionalnih vrednosti, dogmi i običaja. Sve tzv. tradicionalne vrrednosti su ionako stvorene u određenim istorijskim periodima od strane vladajućih elita koje su ih kasnije svojim autoritetom nametale podanicima.
  • Strazilovo

    16.04.2024 11:48
    U prolazu
    Liberalizam je tesko zlo. Taj sistem unistava porodicu kao osnovnu celiju drustva. Mladi ljudi to vide i osecaju.
  • N

    16.04.2024 11:48
    Većina je neobrazovana i neinformisana, ali imaju ogromno samopouzdanje. Često ne razumeju koncept odgovornosti i očekuju od drugih da rešavaju njihove probleme. Valjda su ih roditelji tako navikli. Nesamostalni, egocentrični, arogantni, nevaspitani. Kad je u pitanju njihov konzervativizam, ja bih ga pre nazvala zatucanošću. Zašto? Žive kao da drugi ne postoje, bahati su, gordi, maltretiraju druge (i starije i vršnjake), nemaju poštovanja ni prema kome. Npr, ponašaju se kao divljaci u gradskom prevozu, pa se prekrste kad prođe autobus pored crkve. Ne ide to jedno s drugim. Ne ide vulgarnost, primitivizam, raskalašni život uz psihoaktivne supstance i preterivanje u alkoholu uz trabunjanje o pravoslavlju i porodičnim vrednostima. Oni su za porodične vrednosti, a onda izlome svako dečje igralište u gradu. Puna su im usta Kosova, a nisu u stanju svoj komšiluk da poštuju i čuvaju. Njima je izgleda Kosovo više Srbija od Novog Sada i kraja u kom žive.
  • Jole

    16.04.2024 10:55
    sve je otišlo predaleko
    Moral kao društvena vrednost više ne postoji! Radi ko šta hoće, nema sankcije, nema osude, sve je otišlo daleko i očekuje nas novi potop biblijskih razmera!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna