Autor: BBC News na srpskom

BBC
17.04.2024.
10:34 > 10:45
Uz kritično malo municije i obustavom pomoći sa Zapada, šta bi Rusija mogla da pokuša u Ukrajini ove godine?
  • Драган

    17.04.2024 16:35
    нада умире последња
    Рат између Русије и НАТО паката који се води у украјини преко леђа пре свега украјинског народа, а добрим делом и Руског (наставак историјских тежњи запада да истреби Словене) - неће бити окончан све док запад не изгуби апослутно сваку наду да може победити Русију - тада ће рат бити окончан. Ни Хитлер није одустао све док му Рује нису ушле у бункер.
  • MilePub

    17.04.2024 15:41
    @hronologija
    Novi Sad je nastao od Racke varosi ali i Kroatendorfa tj. Hrvatskog sela pa i nije sve bas toliko srpsko (a Srbi su se tu zatekli tako sto su ih Turci naselili nakon osvajanja ovih prostora). A i vec pocetkom 13 veka je bilo naselje sa oba strane Dunava zvano Varad gde je recimo odsedao i kralj Bela IV.
  • hronologija

    17.04.2024 12:54
    logike bez
    ova kuknjava oko "ukrajinskog" Karkova je imbecilna, zamislite da se Vojvodina ujedinila sa Srbijom neposredno pre rasta/osnivanja Novog Sada kao grada, i da je NS dat Hrvatskoj u vreme "komunisticke idile", da li bi to znacilo da Srbi nisu osnovali i naselili Novi Sad i da je NS istorijski hrvatski??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna