Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Kako podići novac preko PayPala?

"Da li se može podići novac preko PayPal-a" jedna je od najčešćih nedoumica svih onih kojima korišćenje elektronskog novca predstavlja svakodnevicu, bilo zbog posla ili privatno.

Uskoro suđenje Igoru Srbinu za 34 zločina

Državljaninu Srbije Igoru Vaclaviću, za kojim se mesecima tragalo zbog teških zločina počinjenih u nekoliko evropskih zemalja, počelo je procesuiranje u Italiji gde se tereti za 11 dela, među kojima su ubistava i pljačke oružja.

VIDEO: Kineski predsednik ugostio Kim Džong Una

Lider Severne Koreje Kim Džong Un boravio je u poseti Kini od nedelje do danas, prvoj poseti inostranstvu od dolaska na vlasti 2011, potvrdili su kineski mediji i dodali da se Kim sastao s predsednikom Si Đinpingom.

Predstavljena igrica nameštanja tendera u Srbiji

Nakon istraživanja o problemima u sistemu javnih nabavki Centar za istraživačko novinarstvo Srbije je na panel diskusiji "Kako se nameštaju javne nabavke", predstavio nalaze tekstova i prvu onlajn igru na temu nabavki u Srbiji – "Dobar, loš, korumpiran".

UEFA uvela četvrtu izmenu u slučaju produžetaka

Od naredne sezone u Ligi šampiona i Ligi Evrope biće uvedeno pravilo četvrte izmene u slučaju produžetaka u nokaut fazi, kao i mogućnost da jedan fudbaler iste sezone igra za dva kluba u jednom takmičenju, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

Krajinović izgubio od Del Potra

Filip Krajinović nije uspeo da priredi iznenađenje u osmini finala Mastersa u Majamiju, pošto je večeras izgubio od Argentinca Huana Martina Del Potra 6:4, 6:2.

EU uvodi Srbiji carine za voće i povrće?

Evropska komisija planira da počne da naplaćuje specifične carine na pojedine proizvode iz Srbije, pre svega, na voće i povrće, kao kontrameru, jer Srbija od prošle godine "koči" izdavanje dozvola za izvoz metalnog otpada, čime nanosi milione evra štete kompanijama koje se time bave, krši principe slobodne trgovine, a samim tim i sporazum o stabilizaciji i pridruživanju, saznaje Danas.