Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Krajinović u trećem kolu mastersa u Indijan Velsu

Srpski teniser Filip Krajinović pobedom nad Amerikancem Mičelom Krugerom 6:2, 6:2 plasirao se u treće kolo mastersa u Indijan Velsu, dok je Dušan Lajović eliminisan od Hjeona Čunga iz Južne Koreje 6:7 (9:11), 6:3, 6:3.

Autoput Beograd - Sarajevo čeka dogovor regiona

Ideju je dala Turska i obećala finansijsku podršku za rutu preko Bijeljine do Sarajeva i istočnom Bosnom. Srbija je spremna da gradi obe svoje trase puta: od Sremske Mitrovice do Bijeljine i od Požege do Kotromana.

Ustavni sud ćuti o umanjenju penzija

Ukoliko Zakon o privremenom umanjenju penzija bude proglašen neustavnim, oštećeni penzioneri koji su pokrenuli parnični postupak automatski će dobiti parnicu i povratiti novac koji im je oduzet trogodišnjim smanjenjem čekova.

I dalje nepoznata sudbina zgrada Generalštaba

Sudbina zgrada bivšeg Generalštaba u Ulici kneza Miloša i dalje je nepoznata, iako će naredne godine biti pune dve decenije od kada su oštećene tokom NATO bombardovanja 1999. godine.

Krstajić objavio spisak, pozvani Basta i Savić

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić objavio je spisak igrača na koje računa za prijateljske utakmice protiv Maroka i Nigerije, a među njima su i Vujadin Savić i Dušan Basta.