Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Zamke koje vrebaju kada se kačite na besplatan Wi-Fi

Besplatne Wi-Fi mreže mogu da budu odlična stvar ako želite da uštedite mesečnu količinu interneta, ali treba biti oprezan - veliki broj njih zapravo su zamke koje mogu da koštaju mnogo više od nekoliko potrošenih megabita.

Prošle vrućine, septembar će biti topao

Sa najtoplijim delom leta je definitivno gotovo, a u predstojećem jesenjem periodu i vreme će biti u skladu sa kalendarom i sezonskim promenama, rečeno je u Republičkom hidrometeorološkom zavodu Srbije (RHMZ).

Grabar Kitarović: Pozdrav "Za dom spremni" je kompromitovan

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je ocenila da niko nije zadovoljan time što je HOS-ova spomen-ploča s natpisom "Za dom spremni!" prošle nedelje iz Jasenovca premeštena u Novsku, a poručila je i da je taj natpis i pozdrav kompromitovan i neprihvatljiv.

Han: Povećati vidljivost projekata koje finansira Evropska unija

Komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han priznaje da bi pristupni proces zemalja Zapadnog Balkana Brisel morao učiniti "robusnijim i efektivnijim", ali od lidera tih zemalja očekuje da "verodostojnije prenesu građanima prednosti članstva" i "povećaju vidljivost" projekata koje finansira EU.

Odbili da prevezu građane ugrožene uraganom jer su Britanci

Britanske turiste koji su se našli u nevolji na karipskom ostrvu Sveti Martin koje je pogodio uragan Irma, holandski vojnici su odbili da prime u poslednji američki avion pre nego što se uragan Hose spusti na to područje, piše londonski "Telegraf".

Državljanke Bugarske krale novac u Beogradu

Pet državljanki Bugarske, od kojih su dve maloletne, uhapšene su neposredno nakon što su na Kalemegdanu u Beogradu državljanki Poljske iz torbe ukrale novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.