Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Organizatori protesta u Lazarevcu najavili tužbu protiv Kolubare zbog mobinga

Dvoje zaposlenih u rudniku Kolubara najavilo je tužbe protiv poslodavaca zbog mobinga jer ih je, samo dan nakon što se saznalo da učestvuju u organizaciji protesta "1 od 5 miliona" u opštini Lazarevac, dočekao predlog za premeštaj na teža i manje plaćena radna mesta, a ubrzo je stiglo i rešenje, obavio je N1.

Mladi fudbaler preminuo na utakmici

Fudbaler Juhora iz Obreža, devetnaestogodišnji Stefan Todorović iznenada je preminuo na utakmici koja se popodne igrala u obližnjem Ćićevcu, potvrđeno je RTS-u.

Bosna i Hercegovina skinuta sa crne liste EU

Evropska komisija je predložila da se sedam novih zemalja, među kojima i Saudijska Arabija, uvrsti na crnu listu Evropske unije s imenima zemalja koje se ne bore dovoljno protiv pranja novca i finansiranja terorizma.

Poljski premijer ignoriše samit Višegradske grupe u Izraelu

Poljski premijer Mateuš Moravjecki demonstrativno je otkazao put u Izrael na prvi samit Višegradske grupe van Srednje Evrope, zbog izjave izraelskog premijera Benjamina Netanjahua da su Poljaci sarađivali sa nacistima u Holokaustu, jer nije definitivno razjašnjeno da li je mislio na pojedince ili Poljake kao narod.