Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

EPS: Uskoro još jasniji računi za struju

Elektroprivreda Srbije najavila je da će od 2019. godine početi da radi novi korisnički centar za potrošače i da će početi uvođenje novog sistema sa "još jasnijim računima za struju".

Držao decu kao taoce i ubio policajca

Jedan policajac je ubijen, a šest je ranjeno, u razmeni vatre sa muškarcem koji je kao taoce držao decu u svojoj kući u luksuznom kvartu u Florensu, u Južnoj Karolini, saopštili su zvaničnici.

Vakcina protiv gripa stiže sledeće nedelje

Isporuka uvozne vakcine protiv gripa u Srbiju očekuje se do 10. oktobra, a odmah nakon analize i dobijanja sertifikata u Ageenciji za lekove i medicinska sredstva cepivo će biti distribuirano zdravstvenim ustanovama.

Policija privela napadača na Pupovca

Hrvatska policija privela je 36-godišnjeg muškarca osumnjičenog da je na zagrebačkoj pijaci Dolac prošle nedelje napao poslanika SDSS-a u Saboru Milorada Pupovca.

Sukobi u Parizu posle utakmice PSŽ - Crvena zvezda

Incidenti su večeras izbili između pripadnika francuskih snaga bezbednosti i nekoliko stotina ljudi s kapuljačama ispred ulaza na stadion Park prinčeva u Parizu, odmah po završetku utakmice između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Slovenac i Hrvat izvode "Teslu" na sud

Kompanija "Tesla" će morati na sudu da se brani od optužbi da je znala da se stranim radnicima u njenoj fabrici za sklapanje automobila u Kaliforniji preti deportacijom ako prijave povredu na radu ili rad u predugim smenama, čime se krši Zakon o radu.