Info
17.02.2015.
14:30
Preduzimljivi privatnici, u nedostatku sistemskog rešenja, razvili su raznovrsne softvere i pod komercijalnim uslovima ponudili ih školi i roditeljima da putem SMS poruka kontrolišu ocene učenika i izostanke sa časova, kojih je u srednjim školama u Beogradu bilo više od 80 po učeniku, samo u prvom polugodištu.
  • ST

    17.02.2015 22:15
    Videla deca...
    ...da mogu,pa,pobogu,sto da ne...Prosveta je na veoma niskim granama,a bojim se da bolje nece biti jos dugo vremena.
  • Anonimna

    17.02.2015 17:13
    To je vrlo fin način da roditelji koji inače retko dolaze da se raspitaju o učenju i ponašanju svog deteta ne dolaze uopšte. A te firme koje nude softver bi isto tako mogle da ponude i osobu koja će da unosi podatke, da ne ide sve preko leđa nastavnika koji i bez ovoga ne zna šta će pre od papirologije.
  • Toma

    17.02.2015 15:48
    ma šta
    Izbaciti taj ološ iz škole da ne zauzima mesto i vazduh ostalima koji nešto tamo i uče.

    I lepo ih poslati u rudnik, naplatiti im troškove školovanja koje je država na njih do tada imala.

    Kako sam ja mogao da imam samo 5-6 dana godišnje izostanaka, zbog bolesti i obaveza? I takvi smo bili svi osim njih 4-5 koji su ološ koji nije ni dolazio u školu.

    Takvi kasnije idu na megatrend pa u vlast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna