Info
26.04.2015.
19:46
Većina članova Vlade Srbije ne želi da oceni sopstveni i rad svog ministarstva nakon prvih godinu dana rada ocenama od jedan do pet, tvrdeći da ocenu o njihovom radu daje isključivo premijer Srbije Aleksandar Vučić.
  • Matija

    27.04.2015 18:37
    Vucic je sastavljao Vladu, a rad ministara podleze oceni. Videcemo koliko je Vucic zadovoljan njihovim radom.
  • Santinel

    26.04.2015 20:12
    tata
    Sta Vucic izigrava sto samog sebe ne oceni,ovakva gluposti nema nigde ,kao sto je i Beograd na vodi koji ce Srpski narod skupo kostati a vec i jeste,nema fabrika ljudi na ulicama kriminal cveta a od Beograda na vodi se ne odustaje,kako narod koji prezivljava to treba da oceni,ocigledno da je diktatura smisljena islam se ponovo vraca na balkan i to na velika vrata ....aa da se o ne prica o tome ko je izdao Srpski narod.Treba da vas je sramota sve i svakog ko sedi u toj ne uspesnoj vladi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna