Info
14.06.2015.
09:45
Za đake osmog razreda u Srbiji sutra počinje završni ispit pred upis u srednje škole, uz manje tenzije u javnosti za razliku od prošlog leta, a analize će pokazati da li je petomesečni štrajk prosvetnih radnika uticao na pokazano znanje na testu.
  • Tanja

    14.06.2015 12:48
    Opušteno
    je samo za gospodina Verbića.Deca doživljavaju veliki stres pogotovo odgovorna i ambiciozna deca koja danima ne spavaju zbog neviđene gluposti zvana mala matura.Zamislite sedam predmeta dete mora da drži u glavi iz tri razreda unazad, a jako dobro znamo kakvo nam je školstvo, gde deca nisu naučena da razmišljaju već samo reprodukuju gotova znanja koja im se serviraju u isto tako nekvalitetnim i loše urađenim udžbenicima.Neću da pričam o tome koliko su pripremljena jer jako dobro znamo i kako su radili,tako da onaj ko nema para da se pripremi privatno taj sigurno neće upisati željenu školu.Ovde ne mislim na prosvetne radnike koji rade onako kako moraju i kako im zahtevaju glupi planovi, već na ministarstvo koje ni samo ne zna šta naša deca uopšte uče i da li će im nešto od toga ikada zatrebati u životu.Zato veliki minus za malu maturu, a Vama deco čiji sam veliki poštovalac želim svu sreću ovog sveta jer Vam je u ovom sistemu itekako potrebna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna