Info
01.07.2015.
08:02
Saobraćajna policija počela je sinoć pojačanu kontrolu turističkih autobusa, na autoputu Beograd - Niš kod motela Nais, a provere se pre svega odnose na poštovanje zakonskih propisa o odmaranju i dužini vožnje pojedinih vozača.
  • LOL

    01.07.2015 11:04
    WTF
    Pitam se na koji to tacno nacin mogu da utvrde koliko je jedan vozac vozio a koliko drugi s obzirom da postoje propisi i kazne?Mi smo u petak krenuli iz Parge u 13h po nasem vremenu i od predvidjenih 14 sati voznje do maksimalno 17 h stigli smo zbog ne organizovanosti agencije sledeci dan tek u 10:30 sto znaci da su dva vozaca vozila 21 i po sat. Niko nas nije nigde proveravao pogotvo ne policija na granici kako je navedeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna