Info
14.10.2015.
19:06 > 19:39
S vremena na vreme javnost potrese slučaj nekog penzionera koji se našao na meti izvršitelja, zbog prinudne naplate dugovanja. U ovom času isplata dela penzija obustavljena je kod njih 20.000.
  • dule

    15.10.2015 07:21
    "C - @Anonimus - Ja ih nisam birao

    Samo da te podsetim, privatne izvrsitelje je uvela Malovicka, kadar DSa... Nema veze sa ovom vlascu u Srbiji, nego sa ovom vlascu u vojvodini."



    Samo da te podsetim, gospodar Vučić već 3 godine vedri i oblači Srbijom. Za te tri godine je mogao 5 puta da izmeni zakon o izvršiteljima da je hteo, ali nije. Pametnom dosta, a ti pazi da se ne zagrcneš od sendviča.
  • C

    15.10.2015 06:08
    @Anonimus - Ja ih nisam birao
    Samo da te podsetim, privatne izvrsitelje je uvela Malovicka, kadar DSa... Nema veze sa ovom vlascu u Srbiji, nego sa ovom vlascu u vojvodini.
  • Joca

    15.10.2015 05:33
    novinar tupamaros
    Ovi clanci su klasicno zastrasivanje javnosti.Zasto se ne pise o tome kako su uvedeni izvrsitelji,korist izvrsitelja i politickih stranaka, ustavnost visine naplate izvrsenja koje je enormno na malim iznosima.O proceduri za naplatu u kojoj izvrsitelji koriste manjkavosti sistema i dovedu stranku pred svrsen cin.
    I da se razumemo, mislim na ove privatne izvrsitelje koji se u krajnu ruku ponasaju kao stoka a i sami su duzni drzavi i bespravno se obogatili,samo im treba zagrebati po imovinskoj karti.
  • 14.10.2015 22:05
    Banda!
  • 14.10.2015 21:26
    i nezposleni. na kraju ce ostati samo izvrsitelji ako ih prethodno narod ne pobije.
    vreme pljačke
  • Predragg

    14.10.2015 21:14
    Penzioneri nisu sve cesca meta,nego statisticki se i na njima lome koplja i cilj su haraclija i opsteg osiromasenja.Faktor bede toliki je u Srbiji,da ljudi placu. Pogledajte ih na ulici,radnjama,u autobusima.
    Kao da im je neko umro,namrgodjeni,nervozni,svadljivi.
    Najozbiljnije pozivam gradjane da obrate paznju na tu cinjenicu. Naravno,ne treba zaboraviti,da sve te osobe,tj, njih 50% veruje da,npr. g.Vucic (na vlasti poslednje 3+1 godinu),nesto radi,trudi se. E moji Srbi,hocete li se ikada probuditi i razmisliti o svojoj buducnosti ? Uraditi nesto za sebe ? I dalje su vam za sve krivi Vatikan,Amebe i Masoni,Velike Sile ?
  • 14.10.2015 20:14
    Očekujem obrnuti naslov
    Znamo da država najviše duguje građanima, da su javne ustanove leglo partijskih poslušnika i neradnika, te da su izvršitelji i stvoreni zarad podrške oligarhiji na vlasti! Ovi su se okomili na sve građane zbog lake zarade ne prezajući ni od kršenja zakona, a o moralu nema ni m.
    Prtemetaljku naslova treba izvršiti kako to odgovara građanima tj. zameniti poslednju i prvu reč!
    E to bi nas obradovalo a njih umirilo!
  • Laki

    14.10.2015 19:23
    Nemoj
    slucajno da dodju kod mog komsije koji od 2008 godine nije platio NIJEDAN racun "Informatike",i ne fali mu dlaka sa glave.Ne razumem to,ali razmisljam glasno da je neki kriminalac ili politicar pa bih shvatio.Ovako ne mogu da razumem jer je u pitanju jedan obican prevarant.
  • 14.10.2015 18:53
    Ja ih nisam birao
    Posle neka mi neko kaže da imamo patriotsku vlast, koja brine o svom narodu...
    Neka kaže da ne sarađuju sa zapadom na rasterivanju stanovništva sa tla Srbije.
    Nemam reči. Ovako kako oni postupaju, bilo koji školovan i dobronameran čovek ne bi postupao.
    Sad još samo fale janičari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna