Info
22.11.2015.
08:28
Nezavisna asocijacija poljoprivrednika Srbije je odlučila da se ne pridruži najavljenim protestima poljoprivrednika koje je za četvrtak, 26. novembar, najavila Liga socijaldemokrata Vojvodine.
  • NS2

    22.11.2015 11:00
    LIZO NE LIZO
    Vi ako ste pametni a niste gosn.Grubanov treali bi i mORALI ucestvovati SVAGDE gde se traze bolji uslovi za poljoprivrednika .OVAKO niste nista bolji od tog sto ga kritikujete ,i vi se sa nekim LIZETE!
  • Paor

    22.11.2015 09:10
    E Čanak
    Pa nismo mi tako glupi, kao što ti misliš. Prvo ližeš noge Vučiću, pa kada od toga nema ništa, dobri su i seljaci. LSV plaća gorivo ako krenemo? LSV rešava pitanje otkupne cene naših proizvoda (pšenice, kukuruza, soje) i stoke ili korišćenja i zloupotrebe Robnih rezervi? Ili bespotrebnog uvoza po takvim cenama da mi ne možemo ništa naše da prodamo? Ili možda pitanje nacionalnog interesa kroz ograničen uvoz poljoprivrednih proizvoda (sirovih i prerađenih)i stoke, da bi mi mogli da hranimo Srbiju, jer to možemo? Nećeš, kao što ni DS nije, kao što ni SNS neće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna