Nezavisni poljoprivrednici neće protestovati sa LSV-om

Nezavisna asocijacija poljoprivrednika Srbije je odlučila da se ne pridruži najavljenim protestima poljoprivrednika koje je za četvrtak, 26. novembar, najavila Liga socijaldemokrata Vojvodine.
Nezavisna asocijacija poljoprivrednika Srbije je odlučila da se ne pridruži najavljenim protestima poljoprivrednika koje je za četvrtak, 26. novembar, najavila Liga socijaldemokrata Vojvodine.

"Asocijacija neće učestvovati u protestima, ali ostavljamo svojim članovima i udruženjima da sami donesu odluku da li žele da učestvuju u najavljenim protestima", izjavio je za Radio Pančevo član Upravnog odbora te asocijacije Miroslav Grubanov.

Grubanov je dodao da problem nije samo Zakon o poljoprivrednom zemljištu. "Nije samo taj zakon problematičan. Još veći je problem i najgori ŠP, koji je iko ikad potpisao, te problem je i što subvencije nisu isplaćene, a dolazi decembar", rekao je Grubanov.

On je, međutim, dodao će asocijacija pratiti dešavanja i da će razmotriti mogućnost organizovanja protesta zbog Zakona o zemljištu, ali i drugih problema sa kojima se suočavaju poljoprivrednici.

Liga socijaldemokrata Vojvodine organizovaće protestnu vožnju vojvođanskih poljoprivrednika do Beograda, koji će u koloni na traktorima iskazati nezadovoljstvo predloženim izmenama Zakona o poljoprivrednom zemljištu i zatražiti njegovo povlačenje iz skupštinske procedure.

  • NS2

    22.11.2015 11:00
    LIZO NE LIZO
    Vi ako ste pametni a niste gosn.Grubanov treali bi i mORALI ucestvovati SVAGDE gde se traze bolji uslovi za poljoprivrednika .OVAKO niste nista bolji od tog sto ga kritikujete ,i vi se sa nekim LIZETE!
  • Paor

    22.11.2015 09:10
    E Čanak
    Pa nismo mi tako glupi, kao što ti misliš. Prvo ližeš noge Vučiću, pa kada od toga nema ništa, dobri su i seljaci. LSV plaća gorivo ako krenemo? LSV rešava pitanje otkupne cene naših proizvoda (pšenice, kukuruza, soje) i stoke ili korišćenja i zloupotrebe Robnih rezervi? Ili bespotrebnog uvoza po takvim cenama da mi ne možemo ništa naše da prodamo? Ili možda pitanje nacionalnog interesa kroz ograničen uvoz poljoprivrednih proizvoda (sirovih i prerađenih)i stoke, da bi mi mogli da hranimo Srbiju, jer to možemo? Nećeš, kao što ni DS nije, kao što ni SNS neće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.