Info
11.09.2010.
09:47 > 08:28
Nataši Kotulač (19) iz Đurđeva, osumnjičenoj za ubistvo svoje četvoromesečne bebe, u Višem sudu u Novom Sadu određen je pritvor do 30 dana.
  • glas razuma

    26.10.2011 21:38
    bitno
    Glas Razuma - u nedostatku informacija radi sujeta i mašta....
    Dotična lekarka je bila dežurna i dva meseca ranije kada je istoj bebi slomljena lobanja, ni onda nije prijavila policiji, nakon toga posle dva meseca ponovo su doneli istu bebu, ista doktorka ne obavestava policiju, salje bebu u bolnicu gde ona umire od posledica povreda nastalih nasilno. U bolnici isto konstatuju, ne zovu policiju mada je pregled obavila načelnica Dr. D, posle ovog radi se obdukcija, i tamo se konstatuje da u nastupila smrt usled nasilnih povreda i NIŠTA! Policiju niko ne obaveštava od svih ovih zdravstvenih radnika koji su imali kontakt sa bebom i uočili povrede mada im je to obaveza po zakonu. Dva dana nakon što je sahranjena beba policija saznaje da "selo priča..." i tada majka priznaje svoje delo - nedelo. Majka osuđena, a od doktorke se odustalo iako je policija podnela krivičnu prijavu , zašto? Bilo bi jako zanimljivo čuti objašnjenje tužilaštva i suda.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna