Autor: Tanjug

Info
27.05.2016.
14:22
Inspekcija je u prethodnih nekoliko meseci kontrolisala više od 700 proizvodnih pogona u pekarama i utvrdila da je hleb dobrog kvaliteta, ali i da pekari ne poštuju sve propise, zbog čega je zabranjen rad u 25 objekata, izjavio je danas načelnik u Sektoru poljoprivredne inspekcije Ministarstva poljoprivrede Nenad Vujović.
  • NO NAME

    28.05.2016 14:13
    O CRNOM NI REČI
    O crnom hlebu ni reči. Ispada da je sa tkz. crnim hlebom sve u redu. Nedaj bože da je samo farban! Državne kotrole su iste kao u zadnjih sedamdetak godina. Kontroliše se po odabiru i dogovoru. Kao i dosad.
  • konzument

    27.05.2016 17:59
    Postaje jos kvalitetniji kada ga gomile njih svakodnevno ispipaju po radnjama.
  • Nevaljalci

    27.05.2016 16:01
    Sram bilo pekare!! Hoće da prežive, vidi ti njih! A ne kao siroti tajkuni, jedva sklone nekih par stotina miliona od Poreske... A brezobrazni pekari, čitavih 250 dinara se razlikuje prijava na kasi! O'ma zatvaraj, i otvaraj apoteku ili kladionicu!
    ...Sreća vaša da sam ja niko i ništa, inače bi mi mnogi poreski inspektori i ljudi iz Poslovnog prostora otišli u zatvor. A i sudije, što da krijem.
    Ali, imate sreće. Narod glasao da nastavite po starom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna