Autor: Blic

Info
27.06.2016.
19:34 > 21:03
Vlada Srbije pripremila je odluku o produženju prelevmana za uvoz mleka i mlečnih proizvoda do kraja godine.
  • nepoznat

    29.06.2016 17:13
    glupost
    Bolje da favorizuju voce umesto mleka, jer bez vitamina se ne moze a sve sto u mleku ima postoji u drugoj hrani. Pitajte prave strucnjake iz adekvatnih struka ako ima takvih jos, koji nisu potplaceni.

    Mleko se proizvodi danas u svetu samo radi profita kao jos jedna industrija, kao i proizvodi od mleka ali nije neophodna hrana, ako bi se ostala osnovna hrana normalno i dovoljno proizvodila!
  • Observer

    28.06.2016 09:15
    Automobili
    Zato dajemo pare za dubioznu proizvodnju automobila. Domaćinima i političarima u bogatim zemljama je odavno jasno da je stalno kurentna roba HRANA. Bez automobila se može živeti i bez ostalog luksuza. To je njihova fabrika i tu su uložili i ulažu kapital, zadržavaju ljude u ruralnim sredinama i imaju rezervu strategijskih proizvoda. Štite svoje seljake, a povećanje proizvodnje planiraju tako, što će da izvoze hranu po dampinškim cenama, da bi uništili proizvodnju u zemljama, koje vode političari sa školom za naivne sobarice.
  • Analitičar

    28.06.2016 05:58
    Sankcije Rusiji su stvorile višak subvencionisanih poljoprivrednih proizvoda u EU, sa kojim ne znaju šta će.I zato su smanjili cene.Trapist koji je u Mađariji bio 600 din danas možete naći za 320din (Nemački).Ako za 1kg sira treba 10l mleka, realna cena 1l mleka je 32 din.I to kvalitetnog, a ne da krave piju vodu iz kanala DTD i pasu travu pored puta (teški metali) pa daj 23 din otkupnu i 75 din za litru u prodavnici.A i ono iz EU je pitanje modifikovanih hibrida, antibiotika i sl.Siromašna Srbija ne podržava sankcije Rusiji tako da je laka meta za manipulacije i ucene.Hoćeš u EU, poštuj evropske vrednosti, a ne da se ritaš dok te seksuju rvati i englezi.
  • Afla Plamenac

    28.06.2016 01:00
    Dok jednom ne smrkne drugom ne svane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna