Autor: Južne vesti

Info
24.07.2016.
13:33
Četvorogodišnji dečak izašao je iz autobusa parkiranog ispred vrtića "Panda" u Nišu i sam došao kući, tvrde roditelji deteta.
  • lajavko

    24.07.2016 21:12
    Ne razumem. Vest je da je četvorogodišnje dete samo došlo od vrtića do kuće udaljene 800 metara? Fascinantno. Možda ume samo i da veže pertle?

    Dakle, u moje vreme, koje nije praistorija, uz saglasnost roditelja išao sam peške od i do zabavišta, na nekih pola kilometra udaljenosti, u centru Novog Sada. I nisam bio jedini. Imali smo 4-5 godina. To je bila najnormalnija stvar. Nemojte praviti decu debilima. Umeju oni štošta, ali moraju dobiti priliku da steknu iskustva.
  • Milica R.

    24.07.2016 20:46
    Komentar
    Naravno da ovo nije smelo da se dogodi i da je detetu moglo svašta da se desi...ali deca su nestašna, vrlo često istu stvar urade i roditeljima...ne opravdavam vaspitačice,ali pretpostavljam da se i same osećaju loše zbog celog događaja i ne treba ih toliko medijski linčovati i potencirati ovu priču...
  • V

    24.07.2016 20:37
    Dete je definitivno snalažljivo i očigledno odustalo od čekanja babe i dede koji su kasnili, kad je videlo da nema vajde, a ono put pod noge, baš kao i to sedmogodišnje koje je samo kući. Da su baba i deda već bili tu kad je autobus stigao, kao ostali roditelji, ovo se ne bi desilo. U opštoj zbrci koja nastane čim se otvore vrata autobusa, dobro je da se nije preplašilo što nisu tu, nego je preduzimljivo, kao i stariji brat.
  • Nišlija

    24.07.2016 18:13
    @Sam u kući Četvorogodišnjak je sam došao kući iz vrtića, a odgovorni još smišljaju glupe razloge za propust. Traženje odgovornosti za ovako nešto ne može biti teranje maka na konac!
  • Sam u kući

    24.07.2016 14:38
    Ide mile...
    Ako je članak tačan onda bi trebalo kazniti isto babu i dedu jer su ostavili samog sedmogodišnjaka kući bez nadzora i roditelje jer su decu poverili na čuvanje babi i dedi koji nisu u stanju da paze na decu, toliko od mene ako ćemo terati mak na konac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna