Autor: Beta

Info
06.10.2016.
17:32 > 17:42
Udruženje građana Mreža za restituciju optužilo je Ministarstvo građevine da je apsolutni rekorder u naklonosti prema uzurpaciji i pljački državnog građevinskog zemljišta i najavilo da će zatražiti da ta institucija više ne bude nadležna za obligacione i svojinsko pravne odnose.
  • кентаур

    07.10.2016 05:24
    ЗАШТО...
    ...се стално продужују рокови за спровођење Закона о јавној својини ? Зашто локалне самоуправе НЕЋЕ да утврде по том Закону шта је њихово и да то укњиже ?
    Да ли је Нови Сад то учинио ? PRO BONO ?
  • Simić

    06.10.2016 22:59
    Oduzeto se teško vraća
    Kada se radi o vraćanju poljoprivrednog zemljišta bivšim vlasnicima ili njihovim naslednicima, imam utisak da se tu namerno odugovlači sa namerom da se što manje vrati, a tako se lako i brzo oduzimalo. Dok su na vlasti bivši komunisti ili njihova deca, do povraćaja će teško doći.
  • Kratka priča

    06.10.2016 21:08
    Siroti političari, rodbina i prijatelji. Ne znaju kako funkcioniše ovaj svet.
    Kao krmci jure na valov. Ne znaju da je oteto - prokleto. Bilo i biće. Pametni ljudi znaju koliko je puta to empirijski pokazano u njihovoj okolini.
    Krmaka je uvek bilo, kao i valova. U roku od 7 godina kazna uvek stigne. Što je veći plen, duža i kazna. Zato nikad nisam ni otimao, sve i da je bilo prilike. Deca će mi mirno živeti.
    Toliko koliko mi treba za svaki dan, a krmcima ostavljam da prezentuju dokaze, kako se ovaj svet vrti. A nauka sa tim baš nema nikakve veze.
    Krmci kod nas dobiše krila, baš kako je to nekada mudri Pink Floyd predvideo.
    Ništa nisu omašili.
  • István

    06.10.2016 19:28
    Opet okruglo pa na cosak ima valjda to ministarstvo i ministra i ima taj i ime i prezime kazite jasno da treba tuziti ministra i na celu minustatstva postaviti ministra koji nije pod uticajem zainteresovani tajkuna i da po poreklu ne spada u u familiji uzurpatora bivsi svesni i podobni komunista koji su postali puno gori od bivsih vlasnika upropascuju citav narod i celu Srbiju doveli na prosjacki stap tako vladaju nad nevinim izgladnelom masama .Ako je narod U ovakvom stanju kakvom je danas najlakse moze nad njima vladati. Zahfaljujuci takvom radu ninistarstva lokalni vlasti u opstinama uzimaju to za primer i oni jos alkavije ponasaju braneci uzurpatore jer su u tesnoj vezi sa tajkunima, falsifikaju dokumente kad vlasnik trazi svoje prikazuju da je objekat vec odavno prodat a pre par meseci izali dokumente da je opstinsko nazalost takve falsifikate i agencija moze prihvatiti, za takve slucajeve treba agencija da angazuje inspektore ne da vuce vreme i zajedno smeju u brk, dosta je vec od komunistickog terora ! Jako je dobro da citav posao preuzima pravna sluzba na celu sa ministrom nadam se da on radi po zakonu ne pod tajkunskim uticajem. Agencija ne da objavi koliko objekata je vraceno nego da naznaci koliko jos nije vraceno vlasnicima. Ovakav slucaj prevare ostecenog ima sad u mom rodnom mestu u Kanjizi-- mogu dokumentovati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna