Autor: Zoran Strika - strika@021.rs

Info
18.10.2016.
09:54 > 08:48
Branko Đurić Đuro predstaviće svoju "Đurologiju" Novosađanima 26. oktobra u Srpskom narodnom pozorištu, a u razgovoru za 021.rs govori o svojoj predstavi, svakodnevnici, humoru i rokenrolu.
  • Deks

    18.10.2016 17:33
    Postoji kontinuitet "turbo-folk muzike" u Srbiji od početka rata u bivšoj Jugoslaviji pa do danas bez obzira na menjanje vlasti za sve to vreme. To je muzika odnosno pseudokulturni obrazac osmišljen u vrhu tadašnjeg režima a to što je dominantni oblik "kulture" i danas govori da nije bilo promene režima ni 5. oktobra ni kasnije. Što se tiče rocka on je svuda u svetu retko bio deo "mainstream" kulture i ne može biti pravi odgovor na "turbo folk" nekulturu. To može biti jedino pop, kantautorska i šlager muzika koje mi skoro i da nemamo.
  • Lea

    18.10.2016 14:31
    Predivna ličnost. Samo napred Đuro!
  • lolo

    18.10.2016 13:07
    Dobar je Djura. Samo je ironicno sto su oni koji su "seks droga i rokenrol" nosioci zdrave misli i neke kulture. Kada ovako covek cuje tu divlju muziku itd, pomislio bi "vidi ove smrldjive pankere", ali na kraju dana, ti ljudi upravo najnormalnije rezonuju od svih ostalih "kultura" i sa njima mozes sesti i popiti pivo i opusteno pricati o svemu. Kad vidis one "normalne" i "narodne" sto zurlaju najgrdje turbo pesme, sve ti se nekako okrene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna