Autor: Tanjug

Info
02.11.2016.
21:39 > 21:56
Ministar prosvete Mladen Šarčević najavio je da se radi na posebnom zakonu za osnovne škole kojim će kroz tehničko obrazovanje biti uvedeno preduzetničko vaspitanje.
  • Bugi Vugi

    03.11.2016 21:00
    Treba uvesti menadzment u zabaviste, ali obavezno. Tu i tamo neka tura do Majke Cece, kursevi za grobare, suljpa sa kamencicima za cirkulaciju i seksualna edukacija na Farmi. Buducnost je svetla :)
  • Vuk

    03.11.2016 11:43
    @nss
    Niko im nije javio ni da bog ne postoji,a još manje da je za sedam dana stvorio svet, tako da je veronauka samo jedan od (za vlast) poželjnih načina programiranja i ispiranja dečijih mozgova, da ne bi slučajno naučili da misle svojom glavom i sagledali realnost. To je otrov, najubitačnije oružje kojim se amputira i izopačuje dečiji duh za sva vremena. Nema gore droge.
    Svaki drugi predmet je bolji od verinauke.
  • /

    03.11.2016 10:42
    /
    pravite radnike u pelenama ili robijase u startu.

    takvi nisu vecni znanju i zanatima reaguju po nagonima zbog nepznavanja nekih osnovnih principa rada i navika

    ne treba ovde ni toliko menadzera, vansrpske zemlje ih ne traze, korisni vek im je kratak/dok gazde ne nadju mladje eskorte/ - kada odrastu su za rad sa pelenama ili ulicu
  • Brus Vilis

    03.11.2016 09:41
    Zar to ne uče na veronauci? Ili popovi neće da podele mukom stečeno preduzetničko znanje?
  • nss

    03.11.2016 09:12
    nss
    da li je tebi ministre neko javio da je tito umro i da ste sve fabrike prodali a privatnike boli uvo za tvoje dualno vaspitanje
  • Александар

    03.11.2016 07:16
    Пљачка
    До санкција и после пљачкашких приватизација сви су знали да раде и већина фирми је пословала позитивно, а после тога ето не знамо да радимо. Питајте само очеве и деде где је Србија, Југославија радила по свету и какве све пројекте. И мостове, и бункере, и наводњавали пустиње, и бушили нафту широм света, и радили за НАСА,... и ту не мислим на гастарбајтере који су отишли и радили у страним државама за страног газду, већ на наше раднике у нашим фирмама.
    Упропастише нас политичари и њихови другови тајфуни. И сада нам ти исти без дана стажа ван политике соле памет како смо лењи, глупи, неспособни,...
  • СОЛИДАРАЦ

    03.11.2016 05:18
    ПРЕДЛАЖЕМ :
    Пошто неће сви бити ни послодавци ни предузетници, требало
    би увести и СИНДИКАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ. Али то није потребно
    страним инвеститорима и домаћим робовласницима,већ РОБЉЕ.
  • A mozda

    02.11.2016 23:26
    Da vratite bodovanje takmicenja osmacima ?
    Da prestanete da ponizabate tu decu, recimo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna