Autor: Beta

Info
01.12.2016.
23:05 > 19:49
Ministar prosvete Srbije Mladen Šarčević najavio je da od januara počinje obuka direktora škola i njihovo licenciranje.
  • tanja

    02.12.2016 14:11
    otkrio toplu vodu
    Gospodine Šarčeviću!
    Molim Vas prestanite da pričate gluposti! Ako ne možete na neki drugi način da se istaknete nemojte ni na ovaj.
    Pre svega predškolstvo ni sada nije samo puko čuvanje dece.Ono što deca nauče u predškolstvu nikad više neće naučiti.Pitate se kako? E, pa lepo. Deca se ovde u većini slučajeva osećaju poštovano i prihvaćeno, maženo i paženo.Onog momenta kad odu u školu postaju roboti zahvaljujući Vašim ( mislim i na Vaše predhodnike) glupim idejama.
    I zaista mogli bi malo da razmislite o tome da predškolstvu date veći značaj, jer kao što znate(a nadam se da znate) ovo je razvojno najznačajniji period svakog čoveka gde se utemeljuje celokupna ličnost.
    S obzirom da vidim koliko pametnih ideja " izbacujete" od kada ste došli na čelo ovog Ministarstva nisam baš sigurna koliko Vam je stalo da dobijete jednu zdravu naciju koja predstavlja budućnost ove zemlje.
  • Partijske licence

    02.12.2016 06:50
    Prilagođavanje potrebama Partije, drugim rečima.
    U praksi to znači da će sarađivati samo sa onima koje im lokalna partijska vlast pošalje.
    I da neće praviti probleme naređenjima Partije, kada dođu sa višeg nivoa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna