Autor: Dnevnik, 021.rs

Info
30.12.2016.
08:59 > 09:17
Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" do sada je prijavljeno 50.473 obolelih od gripa i četiri smrtna slučaja koja se mogu dovesti u vezu s oboljevanjem od gripa.
  • Seka Persa

    30.12.2016 14:45
    @Mila

    Tužno je što lečite VIRUSNU infekciju antibakterijskom terapijom (antibioticima).

    Kada Vam isti zatrebaju nikakvo vam insistiranje (kako Vi rekoste, "izderavanje") neće pomoći.
  • Mila

    30.12.2016 12:31
    busybee1007@yahoo.com
    A stvarno kako vi to registrujete obolele i zasto ne ucinite nesto da saznate i objavite realan broj? Evo ja sam imala najstrasniji grip do sada u zivotu, dva put mi se vracao, jos ga nisam zalecila, oba puta temperatura preko 39C. Bila u domu zdravlja, doktorka se izdrala na mene sto sam dosla, pitala me sta hocu i da treba da lezim, mirujem i da ona nista ne moze da mi pomogne?!??!?! Pri tom me nije ni pitala koliko dugo imam temperaturu, a ja samo sto nisam umrla posle 3 dana i noci sa visokom temperaturom koju nisam mogla da spustim. Ona MENE PITA sta ce Vam antibiotici, pa dobro koje ste pili prosli put? Odkud ja znam! I ko kaze da treba iste antibiotike da pijem. Da se nisam izdrala na nju ne bi mi prepisala antibiotike, vec bih verovatno crkla kao i ovo cetvoro jadnicaka, jer mi se infekcija spustila na pluca.
  • gajic b

    30.12.2016 10:08
    bane-gajic@gmail.com
    Ja se, recimo, od 2003-e redovno vakcinisem protiv gripa i ne znam sta je to visoka temperatura, do danas nemam dan bolovanja, ne kasljem itd...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna