Autor: Beta

Info
26.01.2017.
17:47 > 18:27
Deceniju i po posle rata na prostoru bivše Jugoslavije i velikog truda i vremena koje su zapadni špijuni, vojnici i diplomate uložili u postizanje i očuvanje mira, privremena rešenja su počela da se raspadaju, a rat ponovo preti da se vrati na nestabilni Balkan, ocenjuje američki stručnjak za bezbednost i bivši obaveštajac Džon Šindler.
  • G

    27.01.2017 17:56
    @041 - "poštovani" lažljivi "gospodine", molim vas da navedete u kojem državnom dokumentu Republike Srbije je uspostavljen državni praznik proslave "oslobođenja" Vukovara ili Srebrenice? Navedite kojoj se manjini zabranjuje da se deklarišu kao manjina. Predsednik Srbije, iako budala, nije ratovao u RH. U Srbiji razbijamo i palimo ambasade i pekare, ali to rade pojedinci a ne registrovane, javne i poznate grupe "branitelja" koji potom ne odgovaraju za svoje postupke. Koja to prava nemaju manjine u Srbiji a ima ih većina? Koji je spomenik podignut kom zločincu u Srbiji? Koji zločinac je rehabilitovan? Koga veliča sadašnji premijer? Vi ste "gospodine" prvi nabavili raketne sisteme za raketiranje dalekih meta - sigurno da raketirate Beč ili Ljubljanu po potrebi. Nigde i nijednom jedinom rečju nisam napisao da je Srbija zemlja blagostanja.
    Zbog čega ovoliko bezočno lažete? Da li zaista smatrate da smo svi toliko glupi? Vaša država je uspostavila praznik u kojem slavite etničko čišćenje. To ne slave pojedinci ili desničari, to je vaš zvanični državni praznik. Izvinite što mi se gadite.
  • Poslodavac

    27.01.2017 13:42
    @Rusofil_IQ0
    Pozivam gospodina pod nadimkom Rusofil_IQ0 da mi se javi mejlom. Imam velike probleme sa zaposlenima u mojoj firmi i uvek je dobrodošao neko ko se ne buni kome mogu da kažem šta hoću, koga mogu da teram da radi i da mu ne platim ko me ni malo ne interesuje dok mu cedim i poslednju kap znoja i sve ostalo što pokušava da nas ostale ubedi. Obećavam pregršt posla za minornu platu, redovno ponižavanje i za.ebanciju i pritom obavezu da ubedi sve oko sebe kako je to jedini ispravan put. Takvi ljudi su neprocenjivi i neophodni.
    Mejl: prijemzabeskicmenjake@posao.eu
  • 041

    27.01.2017 12:32
    @G
    Ne slavi se *oslobodjenje" npr. Vukovara ili Srebrenice? Manjine nisu ogradjene, samo sto im zabranjujete da se tako i deklariraju. Skandal ne nastaje oko cokolade, ali nastaje oko vode, npr. kad sadasnji ministar baci studentici flasicu vode iz druge drzave. Na svakoj utakmici grobari ili delije sire ljubav prema drugim nacijma?!? Predsjednik Srbije ratovao u RH, a sad prijeti da bi isao u rat ponovo?!? U Srbiji ne razbijate table, razbijate i palite ambasde, pekare ... U Srbiji ne ukidate prava manjina, jer ih oni i nemaju. Iz Srbije niste slali tenkove u RH, BIH,Kosovo...?!? Ne dizete spomenike zlocincima?!? Ne vi ih rehabilitirate ili ih uopce ne osudite. Sadasnji premijer ih velica i ne samo on! Ne, Srbija je zemlja blagostanja koja gleda samo svoja posla, ne mijesa se u susjedna dvorista i samo siri ljubav i prijateljstvo. To se i vidi ovih dana kako sirom svijeta pokusava nabaviti razne miroljubive tenkove, avione, raketne sustave... Ma sram bio cijeli svijet kako samo neopravdano napada Srbiju!

    Dijete drago, pa koliko ti imas godina? Uopce.
  • dobrotvorka

    27.01.2017 11:02
    @Komšija
    Poštovani komšija, ovaj portal ne služi za našu (ili bilo čiju) prepisku. Ali pošto ste u zabludi u vezi mog komentara, čisto da Vam pojasnim da nisam ničiji bot i ne dao bog da ikada budem. Amerikance ne volim ali ih ni ne mrzim, jednostavno mislim da su svakoj čorbi mirođija i da gledaju isključivo svoj interes ali ne u svojoj kući. Oni bi najviše voleli da ceo Svet bude pod njihovom komandom.
    Prijatan Vam dan želim, Komšija.
  • G

    27.01.2017 10:35
    @Rusofil_IQ0 - "poštovani" retardirani "gospodine" sa polovinom grama mozga, u Srbiji se srpski zločini ne slave kao nacionalni praznik, u Srbiji pojedine manjine nisu ograđene bodljikavom žicom niti bivaju redovno kamenovane, u Srbiji niko ne sprečava manjine da posete svoje hramove, u Srbiji ne nastaje skandal ako srpska deca dobiju čokoladu proizvođača iz regiona a van Srbije, u Srbiji ne postoje koncerti sa 100 000 posetilaca na kojima nastupa izvođač koji peva o klanju pripadnika neke nacionalne grupe niti u Srbiji predsednik izjavljuje da mu je to omiljeni pevač, u Srbiji ratni zločinci sa krvavim rukama nisu postali premijeri, u Srbiji ne razbijamo organizovano table na pismima manjina, u Srbiji ne ukidamo manjinama već stečena prava, u Srbiji nismo poslali tenkove i specijalne jedinice u područja naseljena građanima albanske nacionalnosti nakon provokacije sa zastavom tzv. "Velike Albanije", u Srbiji ne dižemo spomenike zločincima iz II sv. rata ili ubicama ambasadora, u Srbiji zvaničnici ne izjavljuju da su nacistički logori bili radni kampovi koji su građane spasavali smrti.
    U Srbiji ima puno toga lošeg na čemu se treba i mora raditi, ali nikako nećete uspeti da na Srbiju svalite svu krivicu. A ništa od toga ne može da porekne činjenicu da SAD podržavaju kriminalce i teroriste lično i da za svoje greške i stanje koje su same, bez ikakvog prava izazvale i stvorile, krive druge.
  • Komšija

    27.01.2017 09:33
    @dobrotvorka
    Kad neko sam sebe nazove dobrotvorkom - misli da radi dobru stvar, a zapravo je desničarski bot i to bez honorara.
  • dobrotvorka

    27.01.2017 01:32
    SVIM "AMEROFILIMA"
    ŠIROKO VAM POLJE I SREĆAN VAM PUT U "OBEĆANU ZEMLJU"!
    Pa vidite dal će da vas prime!
  • Pajo PatriJota

    27.01.2017 00:47
    cc
    Sta je nama nasa borba dala.
  • Rusofil_IQ0

    27.01.2017 00:09
    Opet komentatori sa dva grama mozga sa predvodnikom gospodinom G!

    Sto bi USA sad zelela nemire na balkanu??? pa cak i za YU zeleli su da je imaju na svojoj strani a to sto smo mi povukli na stranu SSSR-a koji nije postojao pa to je za ginesovu knjigu rekorda za nivo retardiranosti nacije, drustva sroskog i vodje iste!

    Naravno da je USA preka i ne prasta i naravno da mi tu ne mozemo skoro nista, jedina opcija je da se prilagodimo nadjemo prave saveznije koji su na istom novou razvoja ko mi a i nize!
    Ali opet problem pa mi sve zemlje okolo nas mrzimo, sto je jos jedna totalna ludost retartiranog srbina!!!!!!!!
  • Jovan

    26.01.2017 23:06
    Doticni se macka govnima, ali jednim ne malim delom je u pravu.
    SAD ovde niko normalan ne kapira kao prijatelje, ali bi zato svaka budala dala litru krvi za "majcicu rusiju".
    Sustina je da ni jedni ni drugi nisu prijatelji Srbije, samo su amerikanci barem iskreniji i ni ne prave se.
    Za razliku od rusa kojima su usta puna Srbije, a najsrecniji bi bili kada bi ovde ponovo palo neko zestoko prosipanje srpske krvi.
    Sankcije rusiji i razlaz sa propalom kgb-ovskom sinterskom drzavom pod komandom korumpiranih tastera.
    Pa da vidimo posle sta i kako.
  • ***

    26.01.2017 22:34
    Znamo vas, dobro
    Rat vraćaju oni koji već decenijama iseljavaju narod sa Balkana, kako bi napravili sebi još jednu, rezervnu državu.
  • Boris

    26.01.2017 21:09
    Sigurno je Srbija kriva i za prva dva svetska rata. Možda i za ubistvo Kenedija i Kule bliznakinje.
  • pera

    26.01.2017 20:15
    bolje da zidamo zid prema kosovu bez kapije. uvuci ce nas opet u sranja iz koga ceo izvući deblji kraj kao uvek.
  • G

    26.01.2017 19:23
    Kako je to lepo kada sponzori otimanja teritorije Srbije odmah pronađu kako je za sve kriva Rusija. Tako je nekada i Irak imao oružje za masovno uništavanje, a naivna i miruljubiva SAD bila samo nasankana. Nije im palo ni za momenat na pamet da je sve to jer su bombama oteli teritoriju, izazvali i podržali genocid nad srpskim stanovništvom a preostale Srbe silom naterali da više nisu građani svoje sopstvene države, dok istovremeno bezrezervno podržavaju albanske kriminalce i teroriste kojima su lično ruke krvave do ramena. Slažem se da se to može nazvati američkim "preduslovom za mir", baš kao što bi bio mir u BiH da je Mladić postavljen za gradonačelnika Srebrenice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna