Autor: 021.rs

Info
01.03.2017.
14:15
Trinaest policijskih službenika Policijske uprave za grad Beograd – Policijske stanice Zemun i Policijskog odeljenja Batajnica, uhapšeni su zbog zloupotrebe službenog položaja u vezi sa registracijom vozila.
  • Novi Sad

    01.03.2017 19:28
    Novi Sad
    U Novom Sadu je takođe više policajaca uključeno u "biznis" sa registracijom vozila; počev od Šešića policajca koji je proneverio ko zna koliko novca sa svojim tehničkim Autoofice u Partizanskoj ulici; zatim Đurđev iz sup-a Novi Sad-takođe sumnjivi poslovi sa registracijom; zatim cela šalter sala u Sup-u Novi Sad je uzela ko zna koliko para za registraciju vozila preko veze, od mita koji su uzeli pokupovali su vozila, izgradili kuće i išli u tunis i egipat na letovanje dok je narod čekao po ceo dan da bi registrovao svoje vizilo itd; što o njima ne pišete!!! Korupcija do kraja!!!!
  • NLO

    01.03.2017 19:12
    Opet
    Moje su komsije kupile stranca i isli da provere papire, registrovali ga i sve je bilo OK. Kad su se preselili i trebalo da promenu tablice, saznali su da za kola nisu placene sve uvozne dazbine i kola su im jednostavno oduzeli!Ljudi su nudii da plate sto nije uplaceno, ali auto su definitivno izgubili? Vreme je da i nasa administracija, kao i policija konacno odgovaraju za svoje propuste.
    Da li se ovde radi o propustu ili organizovanom kriminalu, novinari bi to mogli ispitati, jer radi se o vecem broju kola?
  • NS

    01.03.2017 17:38
    Znam za jednog Punta koji je nekoliko god. registrovan u Novom Sadu sa redovnom saobraćajnom dozvolom a kupljen je na lizing. Neko je iz Mupa u gradu to radio jedno vreme i na kraju je nastradio neki savestan kupac kome su ga oduzeli a nisam čuo da je neko sankcionisan a banka je 2 godine jurila da im se kola vrate.
  • Radoznalac

    01.03.2017 15:48
    Nije valjda? U našoj policiji rade takvi? To ste sigurno izmislili!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna