Autor: Tanjug

Info
11.03.2017.
21:27
Republička izborna komisija proglasila je lidera "Dosta je bilo" Sašu Radulovića za predsedničkog kandidata na izborima 2. aprila.
  • Salamander

    11.03.2017 23:16
    Konacno jedan (1) kom.
    Za glasanje
  • PetarPP

    11.03.2017 22:24
    Meni ubedljivo najsposobniji čovek na našoj današnjoj političkoj sceni, i najhrabriji. Sa najoriginalnijim i najboljim programom promene kompletnog sistema.
    IT-jevac, preduzetnik, matematičar, statističar, govornik, i za one što bi rekli da je stečajni upravnik, pa državi i treba pravi stečajni upravnik da se zaustavi lopovluk.
    Napred Radule... da stari političari konačno nestanu zauvek sa scene.
    Glasajte za svoje kandidate, izađite na izbore, al svi izađite. Pa makar i za Belog, ako uspe da se kandiduje do sutra. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna